Kycklingpasta med champinioner

2012-02-02 @ 21:45:08

Det här en maträtt som kanske inte ser mycket ut för världen. Det är nästan som att någon redan ätit den en gång, men gud så god den är! Enkelt dessutom och fort går det. Helt klart värt att testa!

Receptet gäller en portion

En kycklingfilé

Peppar

Curry

En liten/0,25 stor lök

En champinion

Havregrädde

Kycklingfond

Soja

  1. Dela kycklingen i tärningar, hacka löken i små bitar och skiva champinionen.
  2. Stek kycklingen och tillsätt peppar och Curry när bitarna nästan är genomstekta.
  3. Ner med löken och champinionen i pannan och stek tills de är mjuka.
  4. Tillsätt havregrädde så att de nästan täcker innehållet i pannan. Häll i en skvätt kycklingfond och lite soja efter smak.
  5. Låt koka ihop.
  6. Servera med pasta. Klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0