Kycklingpasta med champinioner
2012-02-02 @ 21:45:08Det här en maträtt som kanske inte ser mycket ut för världen. Det är nästan som att någon redan ätit den en gång, men gud så god den är! Enkelt dessutom och fort går det. Helt klart värt att testa!
Receptet gäller en portion
En kycklingfilé
Peppar
Curry
En liten/0,25 stor lök
En champinion
Havregrädde
Kycklingfond
Soja
- Dela kycklingen i tärningar, hacka löken i små bitar och skiva champinionen.
- Stek kycklingen och tillsätt peppar och Curry när bitarna nästan är genomstekta.
- Ner med löken och champinionen i pannan och stek tills de är mjuka.
- Tillsätt havregrädde så att de nästan täcker innehållet i pannan. Häll i en skvätt kycklingfond och lite soja efter smak.
- Låt koka ihop.
- Servera med pasta. Klart!
Kommentarer
Trackback