Redhead

2012-09-17 @ 18:17:09
Igår tog jag steget...
 
 
Nu är jag rödhårig igen! Yaii! Hoppas inte allt försvinner nu när jag hoppas in i duschen.

60 kg hemma

2012-09-12 @ 15:32:38
Wihoo! Idag kom det två kartonger hemmifrån som jag har mer eller mindre koll på innehållet. Äntligen ska jag få mig en riktig jacka.
 

På plats tillslut

2012-09-08 @ 20:21:43
Nu har jag äntligen börjat få ordning här i lägenheten. Var på ikea förra veckan och köpte mig saker till oändlighet. Allt som jag kunde tänkas behöva slängde jag ner i korgen. Det slutade med att den var helt smockfull med allt från glas till en madrass och allt däremellan. Bland annat hängde en trevlig liten gardinstång med och igår kom den äntligen upp! På grund av de tre och en halv metrarna till taket klarade jag inte å fixa det själv så igår fick jag tillslut lite hjälp från en snäll granne/klasskompis som fick klättra och skruva.
 
Kände att jag var tvungen att inviga fönsterbrädan idag oxå så nu har jag ätit min första middag där, och det är absolut inte den sista! Mysigt som fan, kändes nästan som taget ur en film ^^

Update i från Norrköping

2012-09-01 @ 01:14:49
Mycket har hänt sen sist, men den största förändringen måste ändå vara att jag har flyttat till Norrköping. Varför? Jag kom helt enkelt in på utbildningen jag sökt (grafisk design och kommunikation)! Så nu bor jag inte hemma hos mamma och pappa längre utan har sedan i tisdags en egen liten lägenhet på ett studentboende som heter Fenix här i stan.
Och lite så här ser den nakna sanningen ut klockan ett på natten. Ganska tomt och obäddat. Jag har minst 3,5 m i takhöjd så även om lägenheten bara är på 20kvm så känns den mycket större. I morgon bär det av till IKEA och där ifrån kommer jag inte att komma tomhänt kan jag lova.

RSS 2.0