Sylt!

2012-05-09 @ 20:34:06
Nu har jag kokat min första burk med sylt! Och inte vilken sylt som helst utan min favorit som är jordgubbssylt. Nu när jag vet hur enkelt det är förstår jag inte varför folk köper sylt i över huvudtaget. Det är bara att koka upp bären med syltsocker så är det klart (det mer detaljerade receptet om hur mycket av varje får du läsa på dit syltsockerpaket). Det kan inte ta mer än en kvart/tjugo minuter sammanlagt och man får själv bestämma hur söt man vill ha den, hur mycket bitar och dessutom har man koll så det inte är en massa konstiga tillsatser. Detta borde alla lära sig!


Kommentarer
Postat av: callefille

Fin blogg :) är allt bra? :) bloglovin? :)

2012-05-12 @ 13:45:54
URL: http://callefilles.blogg.se/
Postat av: Emelina

Sjukt rolig & bra blogg! Här kommer man kika in fler gånger.. Något du gärna får göra ett enkelt inlägg om är mammadagar, föräldrapengar och sånt. Man blir ju helt snurrig av att läsa försäkringskassans hemsida! :))

2012-05-12 @ 18:11:24
URL: http://emelinaa.blogg.se/
Postat av: callefille

allt bra? :D

2012-05-14 @ 17:40:13
URL: http://callefilles.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Med den stora drömmen ♥

Hej, fin blogg du har! :) Allt bra?

Kram kram :)

2012-06-03 @ 13:28:50
URL: http://missnock.blogg.se/
Postat av: Emma Lannebrink

Woohoooo, Sveriges Nationaldag! :D

Hoppas du har haft en super bra dag!

kram

2012-06-06 @ 19:44:46
URL: http://adhdochfoto.blogg.se/
Postat av: Chiaki

Vilken bra blogg! Jag ska spara länken hit, det kan vara bra läsning så småningom :)

2012-06-06 @ 21:10:43
URL: http://xchiaki.blogg.se/
Postat av: mysan

Glöm inte att DU är unik! <3

2012-06-16 @ 15:57:46
URL: http://myedenvad.blogg.se/
Postat av: Rebecka - Fotoblogg

Åh vad gott med hemmagjord sylt :D

2012-08-07 @ 14:19:00
URL: http://rebeckajj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det så godt ut ! Så fint bilde :)
Besøk gjerne min blogg http://onepartofme.blogg.no/ :)

2012-08-28 @ 14:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0